پروتز سینه چیست؟

پروتز سینه، ایمپلنت سینه یا Augmentation Mammoplasty، به معنی بازسازی سینه توسط افزایش حجم آن می باشد که محبوبیت زیادی در بین عمل های جراحی زیبایی دارد و سال های زیادی است که زنان در سرتاسر دنیا به آن روی آورده اند. از پروتز سینه برای به وجود آوردن سینه های بزرگ تر و حجیم تر یا جایگزینی حجمی از سینه که در حین شیردهی، حاملگی، کاهش وزن و سوتغذیه یا عواملی مثل سرطان یا ضربه از بین رفته، مورد استفاده قرار می گیرد

فهرست مطالب

کارشناسان راوانا آماده هستند تا شما را راهنمایی کنند

عمل جراحی پروتز سینه چیست؟

بزرگ کردن سینه توسط جراحی، یک عمل زیبایی ایمن و با حداقل تهاجم به حساب می آید که پروسه ای یک تا دو ساعته تحت بیهوشی عمومی صورت می گیرد. با توجه به این موارد، پزشکان توصیه می کنند که قبل از مهیا شدن برای انجام این عمل جراحی بهتر است که فرد متقاضی در یک جلسه مشاوره به همراه پزشک جراحش شرکت کند و مواردی همانند روش های مختلف بزرگ کردن سینه و اندازه و نوع پروتز مطابق شکل بدن فرد صورت گیرد.

انتخاب پروتز معمولا براساس پهنای سینه، ارزیابی پوشش سنج نرم سینه و بافت سینه مشخص می شود. بعضی از کسانی که بخاطر بیماری یا موارد دیگر مجبور به انجام عمل پروتز سینه می باشند، احتمال دارد که از این عمل حس خوبی را نداشته باشند و تصور کنند که شکل طبیعی بدن شان را از دست خواهند داد. ولی معمولا با سپری کردن دوره ای و بعد از انجام عمل احساس بهتری نسبت به این موضوع پیدا خواهند کرد.

در عمل جراحی پروتز سینه پزشک جراح برای وارد کردن پروتز برش ها را در سه محل متفاوت، یعنی زیر بغل، هاله دور سینه (بافت اطراف نوک پستان)، دور ناف یا چین زیر سینه به وجود می آورد. سپس پروتز را بعد از به وجود آوردن برش از بالا یا پایین عضله ی دیواره ی قفسه سینه داخل بدن می گذارد. بدن پروتز را در جای وارد شده نگه می دارد و از جا به جا شدن آن زیر پوست پیشگیری می کند. پزشک جراح بعد از اینکه پروتز را در محل مناسبی قرار می دهد، محل برش را بخیه می زند

نمونه عمل پروتز سینه مرکز اسکن سه بعدی راوانا

کارشناسان راوانا آماده هستند تا شما را راهنمایی کنند

انواع پروتز سینه از لحاظ میزان برجستگی

مطابق میزان برجستگی، پروتزهای سینه به سه شکل می باشند:

  • Low profile یا پروتز با برجستگی کم؛
  • High Profile یا پروتز با برجستگی زیاد؛
  • Ultra high profile یا پروتز سینه با برجستگی خیلی زیاد.

انواع پروتز سینه از لحاظ شکل ظاهری

پروتزهای سینه به دو شکل هستند:

  • پروتز سینه گرد (round)
  • پروتز سینه اشکی (آناتومیکال یا قطره اشکی)

پروتز سینه گرد:

پروتز سینه گرد برای کسانی که علاقمندند که سینه هایشان برجسته تر به نظر بیاید، گزینه بسیار مناسبی می باشد. از سوی دیگر کسانی که قصد دارند پروتز سینه بافت نرم و خوش فرمی داشته باشد معمولا این پروتزهای گرد برایشان انتخابی مناسب می باشد

ویژگی های پروتز سینه گرد به صورت زیر است:

جراحی اصلاحی یا revision (در موارد تغییر پروتز، انقباض کپسولی، پارگی پروتز و چرخش پروتز)

چرخش تکرار شونده پروتز

پروتز سینه اشکی

پروتز سینه (قطره اشکی) مناسب کسانی است که دوست دارند پروتز سینه هایشان نمای طبیعی تری به خود بگیرد. علاوه بر این افرادی که بافت سینه ی آن ها بسیار کم می باشد یا اصلا بافت پستان ندارند، کسانی که سینه های تخت و بدون شکل دارند و همینطور نیز خانم هایی که پوشش بافت نرم سینه شان خیلی کم است، دچار عدم تقارن در سینه ها یا نقص ظاهری سینه دارند، برای اینکه ظاهر طبیعی تری به خود بگیرند از پروتز سینه قطره اشکی باید استفاده کنند.

انواع پورتز سینه از لحاظ جنس و مواد تشکیل دهنده

پروتزهای سینه از سه جنس تشکیل می شوند که تفاوت چندانی از نظر کیفی با یکدیگر ندارند ولی از نظر هزینه ی عمل، احساس راحتی با آن و جای شکاف با هم تفاوت های زیادی دارند و بخاطر همین شرایط بیمار، پزشکی یکی از این سه جنس را انتخاب می کند: پروتز سینه سیلیکونی که به شکل ژل می باشد، پروتز سینه «آب نمکی» و پروتز سینه ثابت یا «Gummy Bear» که در حقیقت نسل پنجم پروتزهای سینه می باشند.

پروتز سینه آب نمکی

پروتزهای سینه آب نمکی به شکل گرد می باشند و آب نمک استریل یا سالین پر می شوند. پروتز سینه آب نمکی دارای جداره ای سیلیکونی و غیر قابل نفوذ هستند، از پروتزهای سیلیکونی سفت تر می باشند، در صورت پاره شدن تخت و صاف می شوند و مایع درون آن ها طی فرایندی طبیعی جذب بدن می شود چون این مایع بصورت طبیعی در بدن یافت می شود، پس مشکلی برای سلامتی هم به وجود نخواهد آورد.

مزایای پروتز سینه نمکی:

  • نیاز به برش کمتر
  • هزینه ی کمتر
  • نیاز کمتر به معاینه و مانیتورینگ

معایب پروتز سینه آب نمکی:

  • لمس غیرطبیعی تر
  • افزایش ریسک چین خوردگی بیشتر
  • احتمال خالی شدن خود به خودی
  • احتمال تاثیر گذاری بیشتر روی بافت سینه

نکته بسیار حائز اهمیتی که باید به آن توجه کنید این است که پروتز آب نمکی برای افراد زیر 18 سال به هیچ وجه توصیه نمی شود.

پروتز سینه سیلیکونی

پروتز سینه سیلیکونی از ترکیبات مختلف سیلیکون تشکیل شده است و به شکل ژل چسبنده می باشد. با توجه به امنیت بیشتر این پروتزها، به نظر می آید که این نوع انتخاب اول خانم ها برای پروتز سینه باشد. بخاطر اینکه این امر بیشتر به بافت سینه شبیه می باشد. علاوه بر این در صورت صدمه دیدن این پروتزها از بین نمی روند و ژل های درون پروتز به فضای اطراف یا لایه های دیگر پروتز وارد می شوند.

اگر از پروتز سینه سیلیکونی استفاده کرده اید، باید حتما توسط پزشک بصورت منظم معاینه شوید. همینطور حداقل سن برای انجام این نوع پروتز، 22 سالگی می باشد.

مزایای پروتزهای سینه سیلیکونی:

  • احتمال چین خوردگی کمتر
  • کاهش خطر خالی شدن خود به خودی
  • لمس طبیعی تر

معایب پروتزهای سینه سیلیکونی:

  • هزینه بیشتر
  • نیاز به معاینه و مانیتورینگ بیشتر
  • ایجاد برش بیشتر روی پوست
  • خطر پاره شدن بدون علامت
  • کسانی که جراحی پروتز سیلیکونی را انجام داده اند، لازم است که بعد از گذشت سه سال از عملشان حتما MRI انجام دهند و پس از آن هر دو سال یکبار باید برای بررسی پارگی بی صدای پروتزهای سیلیکونی MRI انجام دهند.

پروتزهای سینه ثابت یا Gummy Bear

هنگامی که پروتزهای سینه Gummy Bear پاره شوند، هیچ تغییر ظاهری را شاهد نخواهید بود و بخاطر همین به آن ها پروتزهای ثابت گفته می شود. این پروتزها در بدن به جای اینکه گرد باشند، دارای شکل هستند و در بخش پایین از برجستگی بیشتری برخوردار می باشند. تراکم سیلیکون در این نوع از پروتزها بسیار بالا است و بخاطر همین سفت تر می باشند و همین موضوع باعث شده است که آسیب دیدگی در آن ها به کمترین حالت ممکن برسد. بزرگ ترین عیب پروتزهای ثابت این است که برای قرار دادن این پروتزها نسبت به سایر روش ها باید برش های بیشتری در پوست به وجود آورد.

کارشناسان راوانا آماده هستند تا شما را راهنمایی کنند

اسکرول به بالا