راهنمای کامل جراحی بینی استخوانی، تفاوت با بینی گوشتی

بینی استخوانی

بینی استخوانی یکی از فرم‌های رایج بینی است. در این مطلب قصد داریم تا شما را با این فرم بینی آشنا کنیم. هم‌چنین افرادی که از ظاهر نازیبای بینی‌ استخوانی خود ناراضی هستند، و قصد انجام عمل بینی را دارند، نکات مهمی را در این مطلب، خواهند یافت. عمل جراحی بینی استخوانی، کمک می‌کند تا فرم و ناهنجاری بینی در این افراد، برطرف شود و چهره ظاهر زیباتری داشته باشد.

فهرست مطالب

عمل بینی استخوانی
بینی استخوانی

کارشناسان راوانا آماده هستند تا شما را راهنمایی کنند

چه بینی استخوانی است؟

ساختمان ظاهری بینی، از تیغه و پره‌های بینی تشکیل شده است. بر اساس فرم تیغه‌ی بینی و هم‌چنین پره‌ها و ضخامت پوست، می‌توان بینی را در شمار بینی‌ گوشتی و یا استخوانی، دسته‌بندی نمود. اگر شما هم به دنبال رفع نواقص بینی خود هستید، حتماً با اصطلاحاتی مانند بینی گوشتی و استخوانی مواجه شده‌اید. این اصطلاحات، بیانگر فرم و مشخصات کلی بینی هستند. لازم به ذکر است فرم دیگری از بینی که مابین بینی‌های گوشتی و استخوانی قرار می‌گیرد، به عنوان بینی‌های غضروفی یا دماغ نیمه استخوانی شناخته می‌شوند.

بیش‌تر افرادی که فرم بینی استخوانی دارند، دارای برجستگی یا همان قوز روی تیغه‌ی بینی خود هستند. اما جالب است بدانید، تنها حضور این قوس روی تیغه‌ی بینی به معنای آن نیست که شما یک بینی استخوانی دارید! در بخش بعدی، متوجه روش تشخیص بینی استخوانی از بینی گوشتی خواهید شد.

چطور بینی استخوانی را از بینی گوشتی تشخیص دهیم؟

همان‌طور که بیان کردیم، ضخامت پوست بینی و پره‌ها، می‌تواند تعیین‌کننده‌ی نهایی شکل و نوع بینی شما باشد. اگر پره‌های بینی ضخیم و کلفت باشد، بینی گوشتی است و برعکس بینی با پره‌های نازک، به عنوان دماغ استخوانی، محسوب خواهد شد. بینی استخوانی، پوست نازکی دارد. بنابراین با توجه به ضخامت پوست در ناحیه‌ی پره‌های بینی، می‌توان نوع بینی را تشخیص داد. هم‌چنین همان‌گونه از نام بینی استخوانی پیدا است، آن‌چه در ظاهر این نوع دماغ، بیش‌تر دیده می‌شود، حجم بالاتر استخوان‌های آن است.

بینی‌های گوشتی، اغلب ظاهر کوچک‌تری دارند و ایرادات ظاهری آن به پهن بودن و گوشتالود بودن بیش از اندازه‌ی پره‌های بینی مربوط می‌شود. به طور خلاصه، همان‌طور که نام این فرم از بینی، چنین مفهومی را می‌رساند، دماغ گوشتی با حجم بالایی از گوشت مواجه است. بنابراین، چاق‌تر و بزرگ‌تر از حد نرمال، دیده می‌شوند. در مورد این بینی‌ها و چگونگی جراحی بینی‌های گوشتی نیز در مطلبی جداگانه، به طور مفصل صحبت کرده‌ایم.

یک روش تشخیص خوب و آسان برای دماغ گوشتی، این است که در حالی که دوربین را سمت چانه‌تان قرار داده‌اید، از زاویه‌ی پایین صورت خود عکس بگیرید. سپس به عکسی که گرفته‌اید به دقت نگاه کنید. یک خط فرضی از پره‌های بینی و تیغه‌ی بینی خود ترسیم کنید. اگر این خط نیم دایره‌ای یا ذوزنقه‌ای بود، شما صاحب یک دماغ گوشتی هستید!

بینی استخوانی
جراحی بینی استخوانی

تفاوت‌های بینی استخوانی و بینی گوشتی

برای شناخت تفاوت بینی گوشتی و استخوانی،‌ نیاز است تا با ساختار و ویژگی‌های فرم بینی استخوانی و فرم بینی گوشتی، آشنا شویم. افرادی که دماغ استخوانی دارند و می‌خواهند عمل زیبایی بینی انجام دهند، می‌توانند فرم بینی خود را انتخاب کنند. یعنی برحسب سلیقه و معیارهای دیگر (که در ادامه‌ی مطلب به آن‌ها پرداخته‌ایم)، می‌توانند فرم فانتزی، نیمه فانتزی و یا طبیعی را انتخاب کنند. اما در بینی‌های گوشتی، چنین امکانی وجود ندارد. در واقع فرم‌دهی بینی گوشتی به دلیل ضعف در غضروف‌ها سخت‌تر بوده و پزشک جراح با محدودیت روبه‌رو است.

افرادی که عمل زیبایی بینی گوشتی انجام می‌دهند، معمولاً دوره‌ی نقاهت طولانی‌تری خواهند داشت. این موضوع را نیز می‌توان به ضعف غضروف‌های ساختار بینی گوشتی مرتبط دانست. این افراد بعد از عمل جراحی، تا مدت زمان بیش‌تری با کبودی و ورم بینی مواجه خواهند شد. مشکلات و ناهنجاری‌های بینی‌های استخوانی، بیش‌تر به چشم می‌آید. این فرم از بینی، به دلیل پوست نازکی که دارد، کوچک‌ترین انحراف و قوس را نشان می‌دهد. اما ایرادات بینی‌های گوشتی، به طور معمول، کم‌تر به چشم می‌رسند.

مشکلات بینی استخوانی

  • انحراف بینی
  • شکستگی بینی در اثر ضربه
  • قوز بینی (فرم بینی‌های عقابی)
  • قد بلند (نامتناسب) بینی
  • انحرافات تیغه‌ی بینی
  • پولیپ یا گرفتگی بینی

از جمله مشکلاتی هستند که در افراد با دماغ استخوانی، دیده می‌شود. همان‌طور که در بخش بعدی بیان خواهیم کرد؛ این مشکلات با کمک جراحی زیبایی بینی استخوانی، قابل ترمیم هستند.

جراحی زیبایی بینی استخوانی

ظاهر نازیبای بینی، اجازه نمی‌دهد تا زیبایی‌های چهره دیده شود! بینی و هر عضو دیگر در صورت، اهمیت بسزایی در زیبایی فرد خواهد داشت. خوشبختانه پیشرفت‌های علم پزشکی، این امکان را فراهم آورده است تا افراد بتوانند با انواع جراحی‌های زیبایی، چهره‌ی خود را متعادل ساخته و عیب صورت را برطرف نمایند.

توجه داشته باشید که روش‌هایی مانند گریم بینی و یا درمان‌های موقتی مانند فیلر و … نیز برای درمان و زیبایی دماغ استخوانی وجود دارد. اما این روش‌ها نمی‌توانند جایگزین عمل جراحی بینی استخوانی باشند. چرا که در عمل، نتیجه دائمی بوده و مطلوب‌ترین نتیجه نیز حاصل می‌شود.

عمل جراحی بینی استخوانی، از آن دسته از عمل‌های زیبایی است که به منظور از بین بردن ایرادات بینی انجام می‌شود. آن هم در افرادی که نوع بینی استخوانی دارند. مشکلاتی از قبیل انحراف تیغه‌ی بینی، پولیپ بینی، شکستگی بینی، قوس و نازیبایی‌های ظاهری و … همه در عمل جراحی زیبایی بینی استخوانی، قابل رفع خواهد بود.

خوشبختانه بیش‌تر جراحان، بر موفقیت بالاتر در جراحی بینی استخوانی، متفق نظر هستند. معمولاً نتایج حاصل از جراحی‌ زیبایی بینی استخوانی، رضایتمندی بالاتری را به دنبال دارد. بنابراین با اعتماد به پزشکان متخصص و باتجربه در این زمینه، می‌تواند به حصول نتیجه‌ی رضایت‌بخش امیدوار بود. علّت دشواری عمل بینی گوشتی را می‌توان در ضعف غضروف‌های این فرم بینی دانست. ضعیف بودن غضروف‌ها سبب می‌شود تا شکل دادن بینی سخت‌تر باشد.

کارشناسان راوانا آماده هستند تا شما را راهنمایی کنند

سن مناسب برای جراحی زیبایی بینی استخوانی

برخی از مشکلات و ناهنجاری‌های بینی استخوانی، به صورت ارثی در فرد دیده می‌شوند. بنابراین این سؤال مطرح می‌شود که در چه سنی عمل جراحی بینی استخوانی را انجام دهیم. به طور معمول گفته می‌شود مناسب‌ترین سن برای عمل جراحی بینی، در خانم‌ها بعد از ۱۴ سالگی و در آقایان از ۱۷ سالگی به بعد است. متخصصان توصیه می‌کنند که سن ۱۸ سالگی بهترین زمان برای انجام عمل دماغ استخوانی است.

رضایت زیباجو از عمل بینی بینی

انواع روند جراحی بینی استخوانی برای اصلاح فرم بینی

جراحی یا عمل بینی استخوانی می‌تواند به دو صورت باز یا بسته انجام شود. در ادامه، هر دو روش را شرح خواهیم داد.

جراحی بینی استخوانی به روش باز

در جراحی بینی به روش باز، بینی برش می‌خورد. بنابراین افرادی که این جراحی را انجام می‌دهند، پزشک جراح روی بینی یک برش ایجاد می‌کند و با دسترسی به آناتومی بینی از طریق همین برش، مشکل را برطرف می‌سازد. برش ایجاد شده در این روش، از قسمت زیری بینی (فاصله‌ی اتصال دو سوراخ بینی) است که به آن کلوما گفته می‌شود. بنابراین بخیه‌ها هم در این ناحیه خواهد بود.

جراحی بینی استخوانی به روش باز، سبب می‌شود تا دسترسی جراح بر روی نواحی مختلف بینی، بیش‌تر باشد. به همین دلیل، این روش با دقت بالاتری انجام می‌گیرد. هم‌چنین زمانی که مشکلات به حدی زیاد است که درمان، به تغییرات گسترده نیاز دارد، این روش باز، مطلوب خواهد بود.

در جراحی بینی استخوانی به روش باز، چون بینی برش می‌خورد، در انتها نیز برای بستن برش، نیاز به بخیه زدن وجود دارد. البته اثر بخیه از بین خواهد رفت و رد برش و بخیه‌ها دائمی نیست. اما تا مدت زمانی، این اثر بر روی چهره‌ی بیمار وجود خواهد داشت. در مورد بخیه‌ها باید بدانید که یک پزشک متخصص و حاذق می‌تواند به نحوی بخیه‌ها را اجرا کند که جای آن اصلاً دیده نشود!

بینی استخوانی

جراحی بینی استخوانی به روش بسته

در جراحی بینی به روش بسته، خبری از شکاف و برش روی بینی وجود ندارد! بلکه پزشک از طریق مجرای تنفسی این اندام (سوراخ‌های بینی) می‌تواند مشکل را برطرف سازد. روشن است که در این روش، پزشک دسترسی کم‌تری به اندام دارد، به همین دلیل از این روش بیش‌تر برای برطرف ساختن نواقص نه چندان بزرگ، استفاده می‌شود. یعنی ایرادات زیاد بینی‌های استخوانی، تنها از طریق جراحی باز قابل رفع خواهند بود.

انواع فرم‌های بینی استخوانی بعد از جراحی

همان‌طور که پیش‌تر نیز اشاره کردیم، عمل دماغ استخوانی به منظور رفع نواقص و مشکلات بینی‌های استخوانی، انجام می‌شود. مسأله‌ای که در این بخش مطرح کرده‌ایم، به فرم بینی بعد از جراحی اشاره دارد. دماغ، را می‌توان به صورت فانتزی، طبیعی و یا نیمه فانتزی، فرم‌دهی کرد.

بینی‌های فانتزی یا عروسکی، مورد پسند عده‌ای از افراد است. به خصوص در میان خانم‌ها، این فرم بینی که کوچک و ظریف است، از محبوبیت خاصی برخوردار است.

بینی طبیعی، بهترین مدل جراحی بینی استخوانی است. در این فرم، جراح می‌کوشد تا نوک بینی را با زاویه‌ی طبیعی و نرمال فرم‌دهی کند. بنابراین از این فرم بینی، هم خانم‌‌ها و هم آقایان، لذت خواهند برد.

چه فرم بینی را انتخاب کنیم؟

برای افرادی که قصد انجام عمل بینی استخوانی دارند، این امکان وجود دارد که فرم نهایی بینی خود را انتخاب کنند. یعنی تصمیم بگیرند که بینی آن‌ها بعد از جراحی، فانتزی، نیمه فانتزی و یا طبیعی باشد. اگر شما هم قصد انجام این جراحی را دارید و بینی‌تان استخوانی است با معیارهایی که در ادامه، مطرح کرده‌ایم می‌توانید بهترین فرم بینی را انتخاب کنید.

  • جنسیت

اول این‌که شما خانم هستید یا آقا؟ زیبایی زن با زیبایی مرد، متفاوت است. در یک چهره‌ی جذاب زنانه، اجزای صورت ظریف بوده و برعکس در چهره‌ی جذاب مردانه اجزا عضلانی‌تر و استخوانی‌تر است. بنابراین اگر شما آقا هستید و قصد انجام عمل ترمیم بینی استخوانی خود را دارید، باید قید مدل‌های فانتزی و عروسکی را بزنید. چراکه این مدل‌ها برای چهره‌های درشت مناسب نیست و تناسبی نخواهد داشت. این امر برای بانوان با چهره‌های عضلانی و درشت نیز صدق می‌کند.

  • سلیقه

دومین گزینه‌ای که می‌تواند به شما در خصوص انتخاب مدل و فرم بینی استخوانی بعد از عمل، کمک‌کننده باشد، سلیقه‌ی شخصی‌تان است. این‌که شما از چه فرم بینی راضی هستید و به نظرتان کدام نوع بینی جذاب‌تر و زیباتر است. در نظر بگیرید که نهایتاً این شما هستید که باید از صورتتان راضی باشید. بنابراین با خودتان صادق باشید و سلیقه‌تان را بشناسید.

  • سایر اجزای صورت

تناسب، یکی از مهم‌ترین موارد جذابیت و زیبایی است. استایل شخصی، و حتی یک دکوراسیون زیبا نیز از این قاعده تبعیت می‌کنند. در گزینه‌ی سوم برای انتخاب فرم بینی استخوانی بعد از عمل، باید به تناسب آن با سایر اجزای صورت خود توجه داشته باشید. تعداد محدودی از کلینیک‌ها و مراکز درمانی، با ارائه‌ی تصاویر سه بعدی از فرد متقاضی، نتیجه‌ی کار را بعد از جراحی بینی به وی نشان می‌دهند. بنابراین می‌توانید بفهمید که کدام فرم بینی، تناسب بیش‌تری با سایر اجزای چهره‌ی شما خواهد داشت. به عنوان مثال افرادی که فاصله‌ی بین انتهای بینی و لب بالایی زیادی دارند، بهتر است فرم‌های سربالا و عروسکی بینی را انتخاب نکنند، زیرا در این فرم‌ها این فاصله‌ها بیش‌تر دیده می‌شود و چهره نامتناسب خواهد شد.

بینی استخوانی

کارهایی که باید پیش از عمل زیبایی بینی استخوانی انجام دهیم

جراحی بینی استخوانی، مانند هر عمل جراحی دیگر، نیازمند آماده‌سازی و ایجاد شرایط خاص توسط فرد بیمار است. به عنوان مثال، ممکن است فرد بیمار نیاز داشته باشد تا یک یا چند جلسه مشاوره برای کاهش اضطراب داشته باشد. هم‌چنین برخی از کارها نیز هستند که انجام آن به روند درمان و بهبود سریع‌تر و تشخیص پزشک کمک می‌کند. در لیست زیر، برخی از مواردی که بیمار و متقاضی جراحی زیبایی بینی استخوانی، باید پیش از عمل، انجام دهد را آورده‌ایم.

  • سی تی اسکن
  • نوار قلب
  • عکسبرداری از قفسه سینه
  • انجام آزمایشات مخصوص
  • شرکت در مشاوره برای کاهش مشکلات روانی و نگرانی‌های بیمار
  • پرهیز از مصرف دخانیات و الکل از دو هفته قبل از عمل (این مورد، در ممنوعیت‌های بعد از عمل نیز لحاظ می‌شود.)
  • عدم مصرف داروهای رقیق کننده‌ی خون (آسپرین، بروفن)
  • اعلام حساسیت غذایی، دارویی و بیماری‌های خاص به پزشک
  • تهیه‌ی اقلام غذایی مناسب برای بعد از عمل
  • تهیه‌ی بستر مناسب برای استراحت بعد از عمل
  • خالی بودن معده برای مدت ۶ الی ۸ ساعت پیش از انجام عمل
  • خارج کردن هرگونه زیورآلات
  • اصلاح صورت
  • تهیه‌ی لباس دکمه‌دار برای بعد از عمل

یکی از مهم‌ترین این موارد که در رأس این لیست ذکر می‌شود، جست‌وجو برای یافتن پزشک معتبر و موفق برای اجرای عمل جراحی است. سعی کنید برای این مورد، خساست به خرج ندهید و به خوبی جست‌وجو و تحقیق کنید. نمونه عمل بینی استخوانی (قبل و بعد از جراحی) پزشک انتخابی خود را ببینید و یک جراح موفق با نمونه کار عالی، انتخاب کنید. هم‌چنین از توجه به آگهی‌های پوچ و تجاری، خودداری کنید.

نمونه عمل بینی در مرکز اسکن سه بعدی راوانا

عمل بینی استخوانی

کارشناسان راوانا آماده هستند تا شما را راهنمایی کنند

مراقبت‌های بعد از عمل بینی‌های استخوانی

اگر قصد انجام جراحی بینی استخوانی دارید، حتماً لیست زیر را بخوانید (مراقبت های قبل و بعد عمل جراحی بینی) و آن را در جایی که جلوی چشمتان باشد، بنویسید. رعایت این نکات به بیمار کمک می‌کند تا دوران نقاهت کوتاه‌تری داشته باشد و سریع‌تر به نتیجه‌ی مطلوب خود برسد.

  • تمام داروهایی که پزشک برایتان تجویز کرده است را مصرف نمایید.
  • استفاده از چسب بینی به مدت دو ماه. بهتر است آموزش‌های لازم در خصوص استفاده از چسب بینی را ببینید.
  • برای کاهش کبودی و ورم، از کمپرس سرد استفاده کنید.
  • کمپرس سرد، نباید به روی بینی، فشاری وارد کند.
  • تغذیه‌ی شما برای بعد از عمل، به شدت اهمیت دارد.
  • در رژیم غذایی خود بعد از عمل، ترجیحاً از غذاهای مقوی که نیازی به جویدن ندارند، استفاده کنید.
  • غذاهای تند و فلفل‌دار، استفاده نکنید.
  • از آب میوه‌های اسیدی استفاده نکنید.
  • مصرف زیاد نمک ممنوع است.
  • تا سه هفته بعد از عمل، ساندویچ و غذاهای این‌چنینی که نیاز به جویدن زیاد دارد، نخورید.
  • مصرف قهوه، الکل و مواردی که می‌توانند فشار خون را افزایش دهند، تا دو هفته پس از جراحی، ممنوع است.
  • سر خود را زیاد حرکت ندهید.
  • تا زمانی که گچ بینی را بر نداشته‌اید، به حمام نروید.
  • در هنگام حمام رفتن، صورت خود را در معرض آب قرار ندهید.
  • زیاد نخندید.
  • فریاد نکشید.
  • خمیازه‌های طولانی نکشید.
  • در هنگام خواب، سر باید بالاتر از بدن قرار بگیرد.
  • از نظافت بینی با استفاده از وسیله، خودداری کنید.
  • از تخلیه‌ی ترشحات بینی و فین کردن بپرهیزید.
  • شنا، استخر، سیگار و دود تا دو ماه بعد از عمل بینی ممنوع است.
  • به بینی خود، دست نزنید!
  • رابطه جنسی تا ۱۰ روز بعد از عمل بینی به دلیل ترشح هورمون آدرنالین، ممنوع است.
بینی استخوانی

عوارض جراحی بینی استخوانی

عمل بینی استخوانی با درصد رضایتمندی بالایی همراه است. اما این بدان معنی نیست که جراحی بینی بدون هیچ عوارض و مشکلاتی است. هرچند رعایت نکات قبل و بعد از عمل (که در بخش‌های قبلی به آن اشاره کردیم) و انتخاب یک پزشک متخصص می‌تواند از شدت عوارض عمل بکاهد. برخی از عوارضی که امکان دارد بعد از عمل با آن مواجه شوید، در لیست زیر آورده شده است. توجه داشته باشید که نتیجه‌ی نهایی بینی شما بعد از حدود یک سال از زمان جراحی، دیده می‌شود. بنابراین برای قضاوت باید کمی صبور باشید.

  • عوارض کوتاه‌مدت عمل مانند تورم، خونریزی، کبودی و درد
  • عفونت (در صورت عدم رعایت نکات بعد از عمل)
  • مشکلات و اختلالات تنفسی
  • عدم تناسب بینی
  • بینی غیر استاندارد
  • اسکار و جای زخم
  • بی‌حسی پوست بینی
  • نامتقارن بودن بینی
  • از دست رفتن حس بویایی
  • افتادگی نوک بینی
  • قوز یا فرورفتگی در تیغه‌ی بینی
  • کج شدن تیغه‌ی بینی

اگر این عوارض شما را نگران می‌کند، بهتر است قبل از جراحی، با پزشک خود مشورت کنید.

ماندگاری عمل بینی استخوانی

یکی از بزرگ‌ترین نگرانی در بین متقاضیان جراحی بینی استخوانی، آن است که نتیجه‌ی عمل ماندگار باشد و بازگشت نداشته باشد. خوشبختانه این موضوع در عمل بینی استخوانی، وجود دارد. یعنی این‌که وقتی فرم بینی استخوانی اصلاح شد، امکان بازگشت قوز و … در آن وجود ندارد و یا بسیار به ندرت اتفاق می‌افتد. البته عدم رعایت نکات بعد از عمل (مانند عدم استفاده از چسب مخصوص) و یا برخی صدمه‌ها و ضربه‌ها به بینی، می‌تواند مشکلاتی را برای فرد به وجود آورد.

هزینه عمل دماغ استخوانی

برای دریافت هزینه‌ی جراحی بینی استخوانی، باید به درمانگاه یا بیمارستان مورد نظر خود مراجعه نمایید. رِنج و بازه‌ی هزینه‌ی جراحی‌های زیبایی بر اساس عوامل و متغیرهای زیادی، تعیین می‌گردد. به طور کلی قیمت عمل دماغ استخوانی، از پارامترهای زیر برآورد خواهد شد.

  • منطقه جغرافیایی
  • حق مشاوره و ویزیت برای عمل بینی
  • آزمایش‌های قبل از عمل بینی (آزمایش خون)
  • عکس از بینی و قفسه سینه
  • سیتی اسکن (در برخی از موارد بنابه تشخیص پزشک)
  • هزینه‌ی بیمارستان یا کلینیک
  • نوع و شدت مشکل بینی
  • دستمزد جراح
  • چسب بینی و داروهای بعد از عمل
  • ویزیت‌های بعد از عمل

بنابراین نیاز است تا معاینه شوید و سپس با بررسی پارامترهای یاد شده، قیمت حدودی عمل بینی به شما اعلام گردد. ناگفته نماند که بیش‌تر شرکت‌های بیمه‌ای، هزینه‌های مربوط به جراحی زیبایی بینی را متقبل نمی‌شوند. چرا که این جراحی، به عنوان یک عمل زیبایی شناخته می‌شود.

جمع‌بندی

بینی یکی از اندام‌های صورت است که زیبایی و تناسب آن با سایر اجزای چهره، نقش مؤثری در زیبایی چهره‌ی فرد خواهد داشت. بینی بر اساس فرم تیغه، ضخامت پوست و شکل پره‌ها، می‌تواند فرم‌های مختلفی داشته باشد. بینی‌های استخوانی، یکی از انواع رایج دماغ هستند. در دماغ استخوانی، استخوان بیش‌تری دیده می‌شود. بنابراین تیغه‌ی این بینی، به چشم می‌آید و پوست پره‌های بینی نازک است.

خوشبختانه افرادی که دماغ استخوانی دارند و اقدام به جراحی آن می‌نمایند، می‌توانند فرم بینی خود (نتیجه‌ی بعد از عمل) را انتخاب کنند. این افراد، برحسب جنسیت، سلیقه و تناسب سایر اجزای چهره، می‌توانند فرم‌های فانتزی (عروسکی)، نیمه فانتزی و فرم دماغ طبیعی استخوانی را انتخاب نمایند. وجود امکاناتی نظیر تصویرسازی از فرد متقاضی، می‌تواند او را در انتخاب فرم بهتر بینی، یاری کند.

عمل جراحی زیبایی بینی استخوانی، به منظور کاهش نواقص و برطرف ساختن مشکلات این فرم از بینی قابل انجام است. اما برای حصول نتیجه‌ی بهتر و مطمئن، باید پزشک معتبر و باتجربه برای این کار انتخاب شود. تجربه و تخصص پزشک، رابطه‌ی مستقیمی با زیبایی و مطلوب بودن نتایج بعد از عمل خواهد داشت. هم‌چنین نکاتی وجود دارد که متقاضی جراحی بینی استخوانی با رعایت آن‌ها در قبل و بعد از عمل جراحی، می‌تواند تأثیر مثبت عمل را افزایش دهد. در این مطلب این نکات را بیان کردیم.

برای افزایش رضایت و کاهش مشکلات و عوارض ناشی از عمل جراحی دماغ استخوانی، باید در انتخاب پزشک جراح خود، دقت و حوصله‌ی فراوانی خرج کنید! یک جراح موفق می‌تواند علاوه بر ظاهر متناسب و زیبایی که به بینی شما می‌بخشد، مشکلات بعد از عمل را تا حد امکان تقلیل دهد. این در حالی است که انتخاب جراح بر اساس تبلیغات رسانه‌ای، سبب خواهد شد تا مشکلات عدیده‌ای در بینی و تنفس فرد، به مرور زمان دیده شود و از رضایت بیمار بکاهد.

مرکز اسکن سه بعدی راوانا، با فراهم آوردن امکانات پیشرفته‌ی پزشکی نظیر اسکن سه بعدی و …، و هم‌چنین بهره‌گیری از توانمندترین کادر پزشکی، آماده‌ی خدمات رسانی به نحو مطلوب و حرفه‌ای به مراجعین محترم است.

کارشناسان راوانا آماده هستند تا شما را راهنمایی کنند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا