راهنمای کامل جراحی عمل بینی: انواع روش ها، فیلم و نکات قبل و بعد عمل بینی

عمل بینی

بسیاری  از ما روزانه چهره خود را وارسی کرده و تصور میکنیم اگر می توانستیم جراحی بینی را انجام دهیم چقدر در زیبا تر شدن ما تاثیر داشت و از طرفی اعتماد به نفسمان را برای معاشرت و ارتباط روزانه  با افراد بسیار بالا میبرد. قطعا عمل بینی یکی از عواملی است که می تواند به ما کمک کند تا به فرم دلخواه صورت خود برسیم.

حتی ممکن است زمانی که به فردی که جراحی بینی داشته است و بسیار از زیبایی بینی خود راضی بوده بر می خوریم به فکر عمل بینی خودمان می افتیم و به اینکار علاقه مند می شویم.یکی دیگر از دلایلی که ما به فکر جراحی زیبایی بینی خود می افتیم، مشکلات، پلیپ بینی و انحراف بینی می باشد و گاهی با اصلاح فرم بینی (روتوش بینی) نیز همراه است.

بسیاری از شما عزیزان که در حال مطالعه این مقاله هستید نیز در فکر تغییرات جزیی و بسیار طبیعی در صورت خود هستید و نیاز به اطلاعات کاملی از روند و پروسه عمل بینی دارید.

برای بهبود چهره و متناسب سازی آن عمل دماغ یکی از متداول ترین عمل های زیبایی می باشد که در طی فرایند عمل، غضروف و استخوان بینی را تغییر می دهد و به فرم و ظاهر دلخواه می رساند یا با تغییرات گفته شده، موجب عملکرد بهتر برای بیمارانی که از نقص های ساختاری رنج می برند مناسب باشد. در این مقاله سعی شده عمل بینی از تمامی جهات بررسی شود.

فهرست مطالب

جراحی بینی
عمل بینی

کارشناسان راوانا آماده هستند تا شما را راهنمایی کنند

آناتومی بینی

با اینکه ساختار و ساختمان بینی در افراد یکسان است اما تفاوت هایی نیز باهم دارند و چهره هر فرد برای رسیدن به ظاهر مطلوب خود، باید بصورت تخصصی آنالیز شود. هرچه که علم شما از ساختمان بینی بیشتر باشد انتظار شما از عمل دماغ نیز معقول تر می باشد.در ادامه در خصوص آناتومی بینی و همچنین مشکلاتی که ممکن است مربوط به آن ناحیه باشد مورد بحث قرار می گیرد.

آناتومی قابل مشاهد:

  • ریشه بینی: عمیق تر بخش بینی، که بینی را از پیشانی جدا میکند و اصولا هم سطح مردمک چشم است.
  • پشت بینی: پشت بینی یا پل بینی که تاثیر بسیار زیادی در زیبایی دماغ و کل صورت دارد. این قسمت نوک بینی را به صورت متصل می کند.برخی بیماران که می خواهند با کوچک کردن بینی ظاهر خود را زیباتر کنند، می توانند با کوچک تر کردن پل بینی، بینی خود را کوچک تر کنند.
  • کلوملا: قسمت ستون مانند بین دو حفره را می گویند که در زیر پوست آن غضروف های میانی وجود دارد.
  • بال بینی: قسمت کناره حفره های بینی را بال بینی می گویند.

آناتومی داخلی:

در ساختار زیر پوست بینی بافت غضروفی و استخوانی وجود دارد که در ادامه به قسمت های مختلف آن می پردازیم.

  • استخوان های بینی: استخوان های جفتی که در قسمت بالایی بینی قرار دارند. این استخوان ها بخشی از قسمت قابل تغییر در عمل جراحی بینی می باشند. 
  • غضروف های طرفی فوقانی: که در میانه ساختمان بینی قرار دارند و دو طرف را در برمی گیرند. مسئولیت این غضروف ها باز نگه داشتن جریان هوا می باشد و ممکن است ضعف در این قسمت از بینی موجب بروز بسیاری از نقص های تنفسی شود.
  • غضروف الار: غضروف های تشکیل دهنده نوک بینی هستند و تاثیر بسیار زیادی در زیبایی و تناسب بینی یک فرد دارند. در جراحی دماغ با تغییر این ناحیه نیز می توان اصلاحاتی در زمینه شکل دماغ را حس کرد.
  • تیغه بینی: اصلی ترین ساختار نگهدارنده بینی، تیغه بینی می باشد که به مانند دیواری سمت راست و چپ بینی را از هم جدا می کند. به همین دلیل تیغه بینی باید کاملا صاف باشد. انحراف این تیغه در نزدیکی حفره ها موجب کجی نوک بینی می شود و یکی از عوامل می باشد که فرد گرایش به عمل کردن بینی خود پیدا می کند و در نهایت به دکتر مراجعه می کند. یکی دیگر از عارضه هایی که بزرگ بودن تیغه بینی در آن نقش دارد، عارضه قوز بینی است.تیغه بینی می تواند دلیل یکی دیگر از عارضه های موجود باشد این که به عارضه افتادگی نوک بینی مشهور است، به دلیل بلند بودن تیغه بینی و غضروف های طرفی تحتانی، نوک بینی را به سمت پایین متمایل می کند.

رگ و عروق لنفاوی:

دماغ انسان مانند سایر اعضای بدن دارای شریان های خون است که از قلب خون را به عضو می رسانند.

عمل بینی

انواع بینی

بینی استخوانی:

  • داشتن یک نا همواری بر روی پل بینی یا همان قوز بینی
  • بافت استخوانی و مستحکم
  • پوست بینی نازک تر است و ساختمان استخوانی بینی قابل لمس تر است

بینی استخوانی بسیار مطلوب برای عمل جراحی هستند و نتایج بهتری را برای بیماران به ارمغان می آورند. نتیجه جراحی این مدل بینی ها، یک ظاهر عروسکی و فانتزی می باشد.

بینی گوشتی:

  • فرم نوک بینی پهن و گوشتی می باشد
  • بافت غضروفی ضعیفی در میان مابقی فرم های بینی دارند
  • پوست روی دماغ ضخیم تر است و غدد چربی فعال روی آن قرار دارد به طوری که با فشار دادن نوک بینی چربی از داخل منافذ بینی خارج می شود.

نکات مثبت برای جراحی بینی گوشتی این است که نتیجه این نوع ظاهری طبیعی تر می باشد.

بینی های ترکیبی:

برخی از بینی ها هم از ویژگی های بینی های استخوانی و هم بینی های گوشتی را دارند مثلا ممکن است با داشتن قوز در قسمت پل بینی، نوک پهنی هم داشته باشند. جراحی این نوع بینی ها نیز چالش های خود را دارد.

عمل بینی
زیبایی بینی

انواع عمل بینی

شکستگی بینی:

اصلاح ساختار بینی بعد از شکستگی یکی از عمده ترین دلیل های عمل جراحی است. زیرا دماغ انسان بسیار عضو آسیب پذیری می باشد و به راحتی میتواند مورد آسیب هایی مانند شکستگی قرار گیرد. طی عمل اصلاح به علت شکستگی، غضروف ها و استخوان هایی که در اثر آسیب دیدگی شکسته شده اند، سر جای خود قرار می گیرند و با این جراحی فرم طبیعی بینی حفظ و راه های تنفسی مسدود شده باز شوند. ممکن است با این عمل فرم ظاهری بینی نیز تغییر کند و زیبا تر شود.

انحراف تیغه بینی:

همانطور که گفته شد تیغه بینی یک غضروف مهم است که کار جدا سازی سمت راست از سمت چپ بینی را به عهده دارد  و انحراف آن ممکن است نه تنها موجب اختلال در تنفس شود بلکه ممکن است همراه با آبریزش بینی، خون ریزی و درد نیز باشد که با انجام عمل می توان انحراف بینی را اصلاح کرد. با انجام عمل بینی راه تنفسی به طور کامل اصلاح می شود و حتی در این عمل می توان ظاهر و شمایل بینی را تغییر داد که زیباتر شود. جراحی بینی یک نوع عمل درمانی می باشد که برخلاف عمل های زیبایی بینی، هزینه این عمل را بیمه های درمانی نیز بر عهده می گیرند.

تغییر شکل پره های بینی:

متفاوت بودن پره های بینی با یکدیگر یا کوچک و بزرگ بودن آن می تواند برای بسیاری آزار دهنده باشد که با انجام عمل جراحی بینی می توان آن را اصلاح کرد. البته عمل بینی می تواند ساختار کلی بینی را مورد تغییر قرار دهد برای همین راه هوایی بینی باید با دقت مورد ارزیابی قرار گیرد و توقعات بیمار از جراحی ارزیابی شود.

پهن بودن نوک بینی:

برای بسیاری فرم نوک بینی ممکن است پهن، گرد یا گوشتی باشد و این امر موجب نارضایتی افراد از ظاهر دماغ خود باشد. اما جراحان برای این مورد نیز می توانند به شما کمک کنند و با برش در داخل بینی، غضروف اضافه را خارج کرده و ساختار داخلی بینی را کوچکتر کنند.

قوز برجسته بینی:

قوز بینی نیز با برداشتن و اصلاح غضروف های اضافی داخل بینی قابل اصلاح می باشد. در این روش باید کاملا با جراح خود مشورت کرده و توقعات خود را از عمل بینی مطرح کنید.

نمونه عمل بینی مرکز اسکن سه بعدی راوانا

تکنیک های عمل بینی (جراحی بینی به روش باز و بسته)

بسیاری از مراجعین به مطب های متخصصین زیبایی این دغدغه را دارند که به چه روشی عمل بینی آنها آنجام خواهد شد. در ادامه با دو روشی که اصولا در عمل های زیبایی بینی استفاده می شود،  بیشتر آشنا می شویم.

روش باز:

در روش عمل بینی به صورت باز، برش کوچکی در قسمت کلوملا که همان ستون بین دو حفره ورودی بینی است، میزنند. این برش را معمولا پایین تر از پره های بینی ایجاد می کنند تا با بلند کردن پوست بینی، بتوانند راحت به ساختار داخلی آن اشراف داشته باشند. این عمل مناسب آسیب دیدگی ها و اشکالات مادرزادی بینی می باشد و همچنین برای عمل تغییر شکل پره ها اصولا این روش انجام می شود. در این روش هم دید جراح بهتر است و تسلط کافی دارد هم دست او برای تغییرات باز تر است.

اگر نگران جای عمل در این روش هستید باید بدانید که جای بخیه و برش در این روش به جای نمی ماند. برای تمامی عمل های ترمیمی یا ثانویه این روش را انتخاب می کنند زیرا نیازمندی های عمل و تسلط بر بینی بسیار ضروری می باشد. مزیت بزرگ این روش این است که جراح، دید بسیار کامل و دقیقی بر روی بینی دارد برای همین نتیجه بهتری را از عمل خواهد گرفت.

یکی دیگر از مزیت های این روش این است که با انجام روش عمل باز ، احتمال بروز عارضه عدم قرینگی از بین می رود. با تمام مزیت های این روش عمل، دوره نقاهت در این روش جراحی بیشتر است و بیمار تورم و کبودی های بیشتری را باید متحمل شود.

روش بسته:

در روش عمل بینی به صورت بسته تمامی جراحی به منظور اصلاح بخشی از بینی در داخل صورت میگیرد و برش ها بسیار محدود تر و ریز تر از روش باز است که همین موجب می شود که دسترسی به قسمت های داخلی کمی دشوار شود. اصولا این روش را برای بینی هایی که تغییرات چندانی نیاز ندارند استفاده می شود.

اگر برای اولین بار است که می خواهید جراحی بینی داشته باشید آن هم با تغییرات جزیی، این روش می تواند مناسب شما باشد زیرا زمان عمل کوتاه تر است و تورم بعد از عمل نیز کمتر خواهد بود.

عمل بینی

سن مناسب برای جراحی زیبایی بینی

در سن بلوغ بسیاری از نوجوانان از چهره خود راضی نمی باشند و همین امر موجب می شود که تمایل پیدا کنند برای تغییر اشکالات صورت خود و می خواهند هر چه سریع تر این اقدام را انجام دهند. یکی از تغییراتی که نوجوانان در سن بلوغ خواهان آن هستند، عمل بینی و تغییر شکل ظاهری آن است.

در اینجا این سوال پیش می آید آیا این سن سن مناسب برای جراحی زیبایی بینی است؟ یا خیر. در پاسخ به این سوال باید گفت که بینی انسان مرکز رشد صورت است و رشد صورت در سن بلوغ توسط صفحات رشد استخوانی در بینی انجام می شود حال اگر عمل بینی قبل از این فرایند انجام شود، موجب نقص در رشد و به وجود آمدن مشکلات متعدد دیگر می شود. معمولا خانم ها بالای 16 سال و آقایون بالای 17 سال مجاز به عمل جراحی بینی هستند اما بهترین زمان عمل زیبایی بینی بین سنین 20 الی 30 سال می باشد.

این نکته را نیز باید در نظر داشت که برای افراد زیر 18 سال یا زیر سن قانونی، گرفتن اجازه والدین الزامی است.

عمل بینی

کارشناسان راوانا آماده هستند تا شما را راهنمایی کنند

انواع مدل عمل زیبایی بینی

یکی از روش‌هایی که می‌توان برای دسته‌بندی انواع عمل بینی به کار برد، انواع عمل بینی از نظر فرم نهایی آن است. به عبارت دیگر، این که بعد از عمل، بینی به چه شکل در می‌آید. به عنوان فردی که برای تغییر فرم ظاهری بینی اقدام می کنید و قصد تغییر در ظاهر دماغ خود را دارید، می توانید یکی از سه مدل زیر را برای جراحی انتخاب کنید.

جراحی بینی طبیعی:

در جراحی بینی طبیعی متخصص سعی میکند که فرم بینی بعد از جراحی کاملا طبیعی و معمولی جلوه کند و سعی در زیاد کردن زاویه نوک بینی با لب ها را ندارد! ( بدین معنی که تلاش نمی کند نوک بینی را به طرف بالا سوق دهد)،از طرفی دیگر پل بینی یکدست و صاف است و قوسی در آن دیده نمی شود. پس اگر توقع عمل طبیعی را از متخصص زیبایی خود دارید نباید توقع تغییرات بسیار چشم گیر و زیادی در صورت خود را داشته باشید.

جراحی بینی فانتزی یا عروسکی:

در این جراحی تغییرات بعد از عمل بسیار چشم گیر خواهد بود. نوک بینی بیش از اندازه نرمال به سمت بالا خواهد رفت و اندازه کلی بینی بسیار کوچک خواهد شد پس اگر صورت کوچکی دارید  این مدل جراحی مناسب شما است و متناسب آن می باشد.

جراحی بینی نیمه فانتزی:

بینی نیمه فانتزی مابین مدل طبیعی و فانتزی است. مثلا پل بینی صاف است اما نه به اندازه بینی های طبیعی و از طرفی هم به اندازه بینی های فانتزی قوس ندارد و کوچک نشده است. این مدل می تواند برای افرادی که از مدل فانتزی خوششان می آید اما صورت پر تر و کشیده تری دارند، مناسب باشد.

عمل بینی

انتخاب جراح زیبایی بینی

یکی از اصلی ترین و مهم ترین مراحل، انتخاب جراحی حاذق و کار بلد برای انجام جراحی زیبایی بینی است. یک جراح مجرب می تواند نقش بسیار پر رنگی در موفقیت یک عمل زیبایی داشته باشد. یکی از راه هایی که عموما افراد برای انتخاب بهترین جراح بینی انتخاب می کنند، پرس و جو از دوستان است. البته امروز با وجود ابزار هایی مانند شبکه های اجتماعی ممکن است گاها نظرات غیر واقعی و غلط را نیز از یک پزشک دریافت کنیم، حالا چه مثبت چه منفی.

در این خصوص باید گفت جراح خوب متخصصی است که عمل های متعدد زیبایی موفقی را در کارنامه خود داشته باشد و مهارت بسیار بالایی در این خصوص داشته باشد. شما می توانید با پرسیدن نظر بیماران یک جراح برای انتخاب آن نتیجه گیری کنید. تهیه یک لیست از پزشک های متخصص زیبایی می تواند برای شما راهنما خوبی باشد تا راحت تر انتخاب کنید.

پس از انتخاب،در مرحله بعد باید با پزشک خود جلسه مشاوره رفته و انتظارات خود را بیان کنید بعد از آن نیز  آزمایشاتی که به دستور پزشک نوشته شده است را انجام داده و برای پزشک ببرید.

رضایت زیباجو از عمل بینی

عوارض عمل بینی

همانطور که در فکر عمل جراحی بینی هستید باید از عوراض و معایب بعد از عمل نیز با خبر شوید تا بتوانید بهترین تصمیم را برای خود اتخاذ کنید. متاسفانه جراحی بینی مانند بسیاری از جراحی های درمانی یا زیبایی با عوراضی همراه است که برخی از آنها در کوتاه مدت از بین رفته و بهبود پیدا می کنند اما ممکن است گاهی با مشکلات و عوراض جدی همراه باشند. از عوراض کوتاه مدت می توان به: کبودی و تورم در اطراف بینی، درد و خونریزی در روز های اولیه اشاره کرد. اما عوراض جدی که ممکن است به دلایل مختلف رخ دهد به شرح زیر می باشد:

  • به مخاطره افتادن عملکرد تنفسی
  • کاهش حس بویایی
  • آسیب دیدن تیغه بینی
  • عفونت
  • کوچک شدن بیش از حد سوراخ های بینی

هر یک از عوراض ممکن است به دلایل گوناگون رخ دهد یکی از این دلایل ممکن است به رسیدگی نکردن بیمار پس از عمل دماغ برگردد و دیگری ممکن است به علت بی تجربگی متخصص رخ دهد. پس باید از قبل از عمل تا بعد از عمل، مراقبت های مورد نیاز را با حساسیت بالا، انجام دهید.

مراقبت های قبل و بعد از عمل جراحی بینی

در مرحله قبل از عمل باید واقع بینانه تصمیم خود را اتخاذ کرده و قدم در راه این کار بگذارید. زمانی که شما آمادگی لازم را برای انجام این عمل داشته باشید، می توانید تا حد زیادی از عارضه های این جراحی در امان بمانید. واجب است که در جلسه مشاوره با پزشک تمامی مراقبت های قبل و بعد از عمل جراحی بینی برای شما مطرح شده و سوالات شما در این خصوص پاسخ داده شود.

  • در خاطر داشته باشید که مصرف قرص را باید دو هفته قبل از عمل به حداقل برسانید و با دکتر خود در خصوص مصرف قرص ها مشورت کنید.
  • از مصرف سیگار و قلیان در قبل و بعد از عمل خودداری کنید تا روند بهبود شما راحت تر و سریع تر طی شود
  • با پزشک خود در ارتباط باشید و حتما با او در خصوص انتظاراتتان از عمل مشورت کنید. پزشک متخصص با تجربه، می تواند بهترین مشاوره را در زمینه عمل به شما بدهد.
  • عمل کردن به دستورات پزشک چه قبل از عمل چه بعد از عمل بسیار ضروری است. همچنین مصرف به موقع دارو های تجویز شده برای بعد از عمل امری غیر قابل اجتناب است.
  • در خصوص تغذیه بعد از عمل حتما از غذا های آبکی استفاده کنید. اول اینکه خوردن غذا های آبکی باعث می شود نیاز کمتری به جوییدن و تحرک عضلات پیدا کنید و دوم اینکه موقع دفع راحتر هستید. همچنین بهتر است از آب آناناس استفاده کنید تا تورم و کبودی ها زودتر از بین رفته و روند بهبودی تسریع داده شود.
  • به هیچ وجه سر خود را در مدت طولانی به سمت پایین نگیرید وگرنه تورم بینی شما به این راحتی ها از بین نخواهد رفت.
  • از کمپرس آب سرد و گرم غافل نشوید زیرا برای کم کردن کبودی های اطراف چشم و بینی بسیار مناسب خواهند بود.
  • تا وقتی که پزشک اجازه نداده، از فعالیت های جسمی خودداری کنید.
  • سعی کنید به بینی خود دست نزنید و اگر ترشحاتی از آن خارج شد، فقط با دستمال آنها را پاک کنید.
  • تا قبل از برداشتن گچ بینی از دوش گرفتن خودداری کنید و در صورتی که نیاز به استحمام دارید از وان استفاده کنید.
  • حداقل تا دو ماه یا بیشتر از عینک استفاده نکنید و اگر از عینک طبی استفاده می کنید سعی کنید بعد از دوره نقاهت عمل از لنز های طبی استفاده کنید.
  • بعد از عمل نباید عضلات صورت تحریک شوند لذا از حرکاتی مانند خندیدن، گریه کردن، با دهان بسته عطسه کردن و… بپرهیزید.
  • تا چند روز بعد از عمل، با سرم های بهداشتی نواحی داخلی را تمیز کنید.
  • موقع خواب باید به گونه ای استراحت کنید که کوچک ترین فشاری به بینی شما وارد نشود.
  • به هیچ وجه به گچ قالب بینی خود دست نزنید تا زمانی که دکترتان صلاح بداند و خودش آن را خارج کند.
  • فراموش نکنید که چسب بینی یکی از مهم ترین مراحل عمل بینی است و شما نباید تا زمانی که پزشک اجازه نداده، آن را بردارید زیرا همین چسب می تواند در روند بهبود تورم نیز نقش به سزایی داشته باشد.
زیبایی بینی
جراحی بینی

کارشناسان راوانا آماده هستند تا شما را راهنمایی کنند

مدت زمان عمل بینی

مدت زمان عمل بینی، به معنای مدت زمان انجام عمل جراحی از آغاز عمل با اعمال بیهوشی یا بی‌حسی، انجام جراحی، ریکاوری تا ترخیص بیمار است. این مسأله به عوامل مختلفی بستگی دارد.

هزینه عمل زیبایی بینی

هزینه های مربوط به عمل بینی بسیار متفاوت هستند. متغیر های تعیین کننده این هزینه به تخصص و مهارت پزشک، میزان دشواری عمل، هزینه آزمایشات، نوع بینی و… مربوط است و همچنین نمی توان هزینه ثابتی برای تمام ادوار در نظر گرفت اما ساختار هزینه عمل بدین صورت می باشد:

  • دستمزد جراح
  • بیهوشی
  • هزینه بیمارستان
  • مراقبت های بعد از جراحی
عمل بینی

چه کسانی بهتر است برای عمل زیبایی بینی بیشتر فکر کنند؟

  • اگر نقصی ندارند اما مدام در حال ایراد گیری از بدن خود هستند.
  • بیماران که درگیر بیماری وسواس هستند و می خواهند اینگونه از دام افسردگی فرار کنند.
  • افراد کمالگرا
  • افرادی که علاقه مند به شبیه سازی خود به دیگری هستند
  • افرادی که خود نیز نمی دانند چه از ظاهر خود می خواهند فقط می دانند که از آن راضی نیستند!

نگرانی هایی برای بعد از عمل بینی

بسیاری از بیمارانی که جراحی بینی را تجربه کردند اقرار می کنند اگر به گذشته بازگردند ممکن است هیچ گاه عمل بینی را انتخاب نکنند یا حتی برای زیبایی بینی خود جراح دیگری را انتخاب کنند. بدیهی است که این موضوع ممکن است برای بسیاری رخ دهد در گام اول باید تحقیقات خود را درمورد عمل زیبایی بینی کامل کنیم و از تمام افرادی که تجربه جراحی زیبایی بینی را داشته اند سوال کنیم اما در نهایت باید به جراح خود اعتماد کنیم زیرا تجربه عمل جراحی بینی در سالیان زیاد و علم آنها به آسانی به دست نیامده است!

پس باید نظرات جراح خود را گوش کرده و بهترین فرم بینی را برای صورت خود انتخاب کنید که این امر باعث می شود شما در نهایت از عمل بینی خود خرسند باشید! قابل درک است که بعد از جراحی بینی، دماغ شما مقداری بزرگ تر شود و تورم داشته باشد.

در هر صورت عمل بینی تا ترمیم نهایی جای عمل این مشکلات را نیز دارد اما شما باید با خونسردی در این خصوص برخورد کرده و به بدنتان زمان بدهید در این بین با پزشک خود ارتباط را قطع نکنید و اگر به مورد مشکوکی برخوردید با اون مطرح کنید. کبودی های صورت و درد های بعد از عمل جراحی بینی ممکن است بسیار نگران کننده باشند اما باید دقت داشته باشید که این علائم موقتی هستند و پزشک شما قبل از جراحی بینی باید کاملا شما را توجیه کند. پس تنها کاری که شما می توانید انجام دهید مصرف مایعات زیاد و مراقبت هایی است که از طرف پزشک به شما داده می شود.

چربی بیش از حد صورت بعد از عمل بینی یکی دیگر از عواملی است که مراجعه کنندگان از آن شاکی هستند و بسیاری فکر می کننده این چربی عاملی غیر عادی دارد. ممکن است پوست شما تا ترمیم نهایی پوست این چربی از بین نرود و شمارا بسیار اذیت کند تا حدی که ازجراحی بینی خود پشیمان شوید!

باید توجه داشته باشید پروسه درمان پس از عمل بینی هر فرد با فرد دیگر متفاوت است برای چربی پوست فقط حوصله کنید و از محصولات مراقبت پوستی که منع استفاده بعد از جراحی زیبایی بینی ندارند، استفاده کنید! سردرد هم ممکن است یکی دیگر از عوارض عمل جراحی بینی باشد که می توانید با مشورت پزشک خود تا حد زیادی آن را کنترل کنید!

مرکز اسکن سه بعدی راوانا، با فراهم آوردن امکانات پیشرفته‌ی پزشکی نظیر اسکن سه بعدی و …، و هم‌چنین بهره‌گیری از توانمندترین کادر پزشکی، آماده‌ی خدمات رسانی به نحو مطلوب و حرفه‌ای به مراجعین محترم است.

کارشناسان راوانا آماده هستند تا شما را راهنمایی کنند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا